Nyheder

Øris: Vi kan spille frit

Skrevet af Thomas, ons, 04/25/2012 - 12:47
Foto: Sportsagency

Sidste gang, KIF Kolding gæstede Århus Håndbold, blev det til en sikker sejr til de sortklædte, der dog fik sig en forskrækkelse via en lynstart af Kolding. Onsdag aften tørner de to hold så sammen igen i NRGI Arena, og ifølge Århus Håndbolds Mikkel Øris, så må Kolding tage favoritrollen på sig.

 

- Med det hold, de har, er Kolding vel favoritter mod de fleste. De har været nede i en bølgedal, men på det seneste har de spillet rigtig godt og vundet i Aalborg. Så det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke skal møde dem, mens det ikke kørte for dem, siger Mikkel Øris til aarhushaandbold.dk og peger på, at Århus kan gå ud og spille frit i aftenens opgør.

 

- Presset må vel være størst på Kolding, der modsat os stadig har en mulighed for at spille sig i DM-semifinalerne. Det kan dog måske også gøre, at de holder lidt igen. Under alle omstændigheder kan vi gå ud og spille frit vel vidende, at vi faktisk har spillet godt på det seneste og har fine muligheder for at vinde over Kolding, siger venstrefløjen.

 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv