Nyheder

BSV: Idioti at tro på guld

Skrevet af Jesper Harborg, fre, 06/01/2012 - 09:34
Foto: Sportsagency

Det er i morgen, det hele skal afgøres – eller faktisk ikke. Det hele blev i virkeligheden allerede afgjort i den første DM-finale mellem Bjerringbro-Silkeborg og AG København, hvor sidstnævnte vandt med 11 mål og dermed reducerede returkampen til en paradeopvisning.


Og i BSV-lejren er man klar over, at slaget er tabt, så for dem handler det om at redde æren i sæsonens sidste kamp.


- Vi ved jo godt, at vi vinder ikke med tolv mål over AG. Men nu er vi nødt til at gå ud og rejse os, give dem noget mere modstand i kamp nummer to og håbe, at de slapper lidt mere af, siger assisterende træner Nikolaj Jacobsen til håndbold.dk.


- Så I har opgivet guldet, eller hvad?


- Jeg vil sige sådan, at det vil jo være idioti at stå her og sige, at vi kan vinde guld, når vi er blevet kørt ud af banen med 11 i den første kamp, siger assistenttræneren.


I forhold til taktiske detaljer skal man ikke forvente noget nyt under solen fra BSV's side. Det handler for midtjyderne om at slette det dårlige indtryk fra den første finalekamp.


- Vi skal være opmærksomme på at spille en bedre kamp. Lige nu er der ikke så meget at komme efter ud over at gå ud og vise, at vi kan spille bedre, siger Nikolaj Jacobsen.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv