Nyheder

FCM jagter bagspillere

Skrevet af Thomas, man, 06/04/2012 - 09:54
Foto: Sportsagency

Når FCM tirsdag aften lukker sæsonen med en pokalkamp mod Aalborg DH, så er der købt blomster ind til fem spillere, der skal siges farvel til, nemlig Ingrid Ødegaard, Linnea Torstenson, Debbie Bont, Maria Sørensen og Cecilie Woller - men ikke til Trine Troelsen, hvis kontrakt ellers udløber efter denne sæson. Og planen er da heller ikke, at Troelsen skal have farvel-blomster før om flere år, siger FCM-sportschef HP Riis.

 

- Jeg har ikke bestilt blomster til Trine, fordi jeg tror og håber på, at hun bliver i FCM. Aftalen med hende har hele tiden været, at begge parter skulle være åbne omkring planerne for næste sæson, og jeg har ikke hørt, at hun skulle være på vej til en anden klub. Og det er klart, at vi er meget, meget interessede i at beholde Trine, især nu når Linnea Torstenson forsvinder, siger HP Riis til Håndbold.dk.

 

Med Trine Troelsen som hængeparti har FCM rent faktisk kun tre bærende bagspillere klar til den kommende sæson, Line Jørgensen, meget skadede Lærke Møller samt Nycke Groot. Og det er ikke nok, erkender sportschefen.

 

- Med Trine er vi fire, men skal meget gerne op på fem - mindst. Men det er jo også et spørgsmål om økonomi. Vi har en række store talenter i vores ungdomsafdeling, men det er voldsomt for helt unge spillere at agere bagspiller på et hold, der vil spille med om guld. Så der skal noget andet til, siger HP Riis, der har noteret sig, at der eksempelvis i SK Aarhus er kontraktfri emner, der kunne være en mulighed.

 

- Vi kigger bredt - og efter en bagspiller, der også kan dække op, lyder det fra sportschefen.

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv