Nyheder

Fruelund: Super svært og skide sjovt

Skrevet af Thomas, fre, 05/18/2012 - 09:31
Foto: Sportsagency

Katrine Fruelund var Randers' bedste i den første DM-finalen - i sin næstsidste kamp for klubben. Og forud for lørdagens afgørende finale i Viborg afleverer den tidligere Viborg-spiller favoritværdigheden til Viborg.

 

- Jeg synes, at Viborg har et stærkt hold, og de er på hjemmebane næste gang, så de har en fordel. Men jeg synes også, at vi har muligheden. Vi lavede nogle fejl i dag, som blev straffet prompte, og kan vi minimere dem, ser det noget bedre ud, siger Katrine Fruelund til Viborg Stifts Folkeblad og tilføjer:


- Vi fik ikke tacklet dem ordentligt i første halvleg, hvor de fik for mange frie skud, og det gik ud over Chana (Masson, Randers-målvogter, red.). Hun skal selvfølgelig have nogle flere redninger, men det hænger ofte sammen med forsvaret, så det er lidt begge veje, lyder det fra Fruelund, der kalder lørdagens kamp for "super svært - men også skide sjovt".

 

-  Det bliver en fed finale igen, og vi glæder os, men vi skal have rettet nogle ting til. Ellers bliver det Viborg, som vinder, siger hun til Viborg Stifts Folkeblad.

 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv