Nyheder

Green: Vi har dummet os men lært meget

Skrevet af Jesper Harborg, ons, 06/06/2012 - 13:57
Foto: Sportsagency

Selv om der har været udfald undervejs, er BSV-spillerne tilfredse med sæsonen, der bød på sølvmedaljer, omend man var langt fra at kunne true AG København i guldkampene. Næste sæsons målsætning er ifølge Jannick Green at tage det sidste skridt op på medaljepodiet.


- Det er klart, at vi altid går efter guldet. Når det er sagt, må vi nok erkende, at vi var langt fra i år, men jeg synes det er flot, at vi henter sølvmedaljerne hjem. Vi har lært meget af i år, både i Champions League og i den hjemlige liga. Vi har dummet os nogle gange, men man skal stadig huske på, at vi blev 3'er i grundspillet, og kom altså i finalen, så alt i alt synes jeg, det har været godkendt, siger målmanden til klubbens hjemmeside.


I næste sæson skal Jannick Green ikke længere konkurrere om spilletiden med Niklas Landin, der som bekendt skifter til Rhein-Neckar Löwen. I stedet skal han danne makkerpar med Dane Sijan, der ankommer fra Viborg.


- Jeg vil ikke sige, at det motiverer ekstra. Det var motivation nok at prøve at slå Niklas af i den her sæson, og næste sæson kommer der en ny dygtig keeper, som jeg skal konkurrere med. Så det er bare at give den gas og forberede kroppen så godt som muligt på næste sæson, siger Jannick Green.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv