Nyheder

Grit Jurack: Lortekamp

Skrevet af Jesper Harborg, man, 05/14/2012 - 11:00
Foto: Sportsagency

(håndbold.dk i Viborg Stadionhal) Viborgs tyske stjernespiller Grit Jurack var efter nederlaget til Ferenchvaros en af de grønblusede spillere, der så allermest skuffet ud. Og hendes umiddelbare reaktion efter sidste fløjt er heller ikke til at tage fejl af.


- Det var en lortekamp, fordi vi tabte til sidst. Vi har jo chancer til sidst. Jeg har hele tiden haft den opfattelse, at hvis vi kom foran én gang, og det var vi jo faktisk til sidst, ville vi vinde. Men – så var de foran igen, siger hun til håndbold.dk.


På sit fremragende dansk (med jysk accent) fortæller Grit Jurack, at det efter hendes opfattelse var de små ting, der sendte Cupwinners' Cup-guldet til Ungarn.


- Vi har ikke har marginalerne i dag. Med tredive sekunder tilbage af kampen står det uafgjort, og så scorer de i stedet for os, siger hun – og efter den hårde skæbne kan bagspilleren ikke glæde sig over sin sølvmedalje.


- Ikke lige nu. Vi spiller håndbold for at vinde, og vi tabte i dag. Det er ikke en god følelse, siger hun.


Trods skuffelsen mener Grit Jurack, at Viborg sagtens vil kunne rejse sig mod Randers i næste weekends DM-finale.


- Ja, det må gå ud over dem, at vi er pisse sure. Ikke kun over at vi tabte, men også over vores egen indsats i nogle situationer. De scorer 30 mål, så vi skal arbejde videre med det. Men jeg tror trods alt, at vi har større chancer mod Randers end mod dem, mener hun.


Interviewet med Grit Jurack fandt sted i et hjørne af hal-gulvet, mens ungarske ballademagere, der havde invaderet banen, drønede rundt få meter derfra. Først måtte spillerne evakueres, men sikkerhedsfolkene fik trods alt så meget styr på Ferenchvaros' overstadige tilhængere, at medaljeceremonien kunne gennemføres.


- Det er så sejt, at de giver gas i 60 minutter. Men det er noget lort, at vi bliver smidt ud til sidst i vores egen hal. Vores security kæmper en hård kamp, men de er kun 12 mod 500 skøre ungarere, siger Grit Jurack.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv