Nyheder

Håb i Viborg

Skrevet af Thomas, ons, 03/28/2012 - 14:25
Foto: Sportsagency

To smalle nederlag i grundspillet mod Kolding skaber grobund for optimisme hos Viborgs herrer inden onsdagens kamp mod neetop Kolding.

 

- Det har været de små marginaler, der har kostet os pointene mod Kolding, og derfor har vi faktisk en meget stor tro på, at det kan lykkes os at slå dem nu. Tidligere på sæsonen tabte vi de tætte kampe, men nu er vi begyndt at vinde dem - også mod nogle af de allerbedste hold i ligaen. Det har givet masser af selvtillid i truppen, og vi går hundrede procent ind for at vinde den her kamp. Vi vil vise, at man skal regne med Viborg HK i det her slutspil, siger cheftræner Bo Tolstrup til vhk.dk og slår fast, at det selvfølgelig er en meget stor opgave, hans mandskab går ind til.

 

- Kolding har et fantastisk mandskab, som først og fremmest bugner af rutine på samtlige pladser. De har et rigtig højt topniveau, og i en meget stærkt liga satte de sig tidligt på andenpladsen efter AG. Kolding har faktisk spillet rigtig mange tætte kampe i år, men de har stort set vundet dem alle, og det fortæller meget om deres rutine og stabilitet, siger Bo Tolstrup.

 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv