Nyheder

Japaner til Nordsjælland

Skrevet af Thomas, ons, 06/06/2012 - 19:55
Foto: Nordsjælland Håndbold

Nordsjælland Håndbold har indgået aftale med den japanske håndboldspiller Tetsuya Kadoyama, der senest har spillet for den japanske klub Toyota Auto Body, hvor han har spillet over 200 kampe, og i sæsonen 2011-2012 blev kåret til den mest værdifulde spiller i den japanske liga. Tetsuya har spillet 79 landskampe for Japan, og scoret 267 mål, han er 186 cm og spiller venstre back. Det oplyser Nordsjælland Håndbold og skriver videre:

Japansk håndbold er måske lidt en fremmed størrelse for mange i Danmark, men takket være det japanske landsholds danske samarbejdspartner Nikolaj Brostrøm, har vi de seneste par år, faktisk haft mulighed for at følge landsholdet her i Danmark, hvor de blandt andet flere gange har spillet mod Nordsjælland Håndbold og andre danske liga klubber.

Tetsuya Kadoyama er som mange af de japanske spillere, usædvanlig hurtig på benene, men er samtidig ganske høj og fysisk stærk, og kan spille både forsvar og angreb. Nordsjælland Håndbold ser frem til at få Tetsuya ind i truppen, og vi forventer han falder godt ind på holdet, og bliver et godt supplement til de andre spillere i bag kædden.

Krister Lindgren, ny cheftræner i Nordsjælland, glæder sig over tilgangen.

- Vi får en spiller med fuld knald på, det går altså rigtig stærkt når Tets (Tessuya) spiller, han bliver helt sikkert en spændende spiller i ligaen og en interessant ingrediens på Nordsjællands hold. Det er en spiller der kommer med fantastisk temposkift, fart og entusiasme, der helt sikkert kommer til at smitte af på resten af holdet. Det bliver spændende at sætte hans spillertype sammen med spillere af den mere skandinaviske spillestil. Jeg er sikker på han nok skal overraske i den danske liga.

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv