Nyheder

Madsen: De overstråler os på alle pladser

Skrevet af Jesper Harborg, tor, 05/31/2012 - 13:03
Foto: Sportsagency

(håndbold.dk i NRGi Arena) Skuffelsen er tydelig hele vejen gennem det vildtvoksende fuldskæg, da Bjerringbro-Silkeborgs Mathias Madsen gør status efter første DM-finale mod AG København – en kamp, der reelt afgjorde guldet allerede før returkampen med AG's sejr på 30-19.


- Når man taber med 11 mål på hjemmebane i en DM-finale, så er man selvfølgelig meget skuffet. Vi møder et super godt hold i dag, og de overstråler os på samtlige pladser, siger Mathias Madsen til håndbold.dk.


- Er du overrasket over, at der er 11 måls forskel?


- Det ved jeg ikke, jeg synes ikke, at det her er den sande forskel. Vi har en periode på tyve minutter, hvor vi ikke scorer et mål. Altså, hvis man ikke gør det i en håndboldkamp, så kan man ikke vinde kampen, siger venstrebacken.


Mathias Madsen indrømmer, at selv om forskellen mellem Danmarks to bedste hold i finalekampen så større ud, end han reelt mener, den er, så er AG København en tak bedre end konkurrenterne.


- Vi var oppe imod et klassemandskab i dag, som lige har været til Final4, og vi må bare erkende, at lige nu er AG en klasse over os, siger han.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv