Nyheder

Madsen: Man spiller for sejr i den sorte trøje

Skrevet af Jesper Harborg, fre, 06/01/2012 - 10:16
Foto: Sportsagency

Selv om DM-guldet reelt allerede er placeret i København efter AGK's knusende sejr over BSV i første finalekamp, vil BSV'erne ikke slå op i banen i morgen, når returkampen spilles i Herning. For der er stadig æren på spil.

 

- Vi skal selvfølgelig gå ud og spille kampen for vores fans skyld, for klubben. Når man trækker den sorte trøje over hovedet, så spiller man for en sejr, siger BSV's Mathias Madsen til håndbold.dk.

 

Med AG's sejr på 30-19 i onsdags har midtjyderne indstillet sig på sølv, og når skuffelsen over det mistede guld og det store nederlag har lagt sig, mener venstebacken, at BSV kan være glade for sæsonen som helhed. Og netop for at efterlade et ordentligt sidste indtryk, vil holdet give den fuld gas i sidste kamp før sommerferien.


- Vi skal bare slutte en god sæson af. Vi bliver, som det ser ud lige nu, nummer to i Danmark, og det synes jeg er rigtig fint, siger han.


I øvrigt mener Mathias Madsen, at det ikke kun er i BSV-lejren, man ærgrer sig lidt over resultatet af første finalekamp.


- Jeg er sikker på, at AG havde håbet, det ville blive en lidt mere spændende kamp, for nu får de nok svært ved at sælge resten af pladserne, griner han.


Kampen spilles lørdag kl. 21 på AG Københavns ”hjemmebane” i Herning.

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv