Nyheder

To matchbolde til BSV

Skrevet af Jesper Harborg, søn, 04/15/2012 - 11:58
Foto: Sportsagency

Bjerringbro-Silkeborg fik den sejr over Viborg, som assistenttræner Nikolaj Jacobsen havde sagt til håndbold.dk, at man bare skulle have. Men det holdt hårdt – ikke bare lidt hårdt.


- Nej, det holdt ikke lidt hårdt, det holdt meget hårdt, siger Nikolaj Jacobsen til håndbold.dk dagen efter sejren på 22-21.


- Vi var presset hele tiden, og vi havde svært ved at tilspille os fornuftige chancer. Vi står fint og dækker godt op, men vi får ikke etableret det kontraspil, som vi burde i forhold til, at opdækningen fungerer, forklarer han.


- Angrebsmæssigt vidste vi, det ville blive svært. Vi havde ikke det overskud, som man skal have i kampe, hvor man bliver stresset. Vi holdt ikke fast i det, vi gerne ville, og derfor blev det spændende og intenst, lyder den snart afgående assistenttræners analyse.


Men sejren kom trods alt i land form BSV, og det giver gode muligheder for avancement fra slutspilsgruppen.


- Ni har vi isoleret set to matchbolde: Aalborg hjemme og Kolding ude. Kan vi vinde over Aalborg, er vi sikre på førstepladsen. Det betyder for det første, at vi undgår AG i semifinalen og for det andet, at vi kan tage til Kolding og spille frit, siger Nikolaj Jacobsen.


- Taber vi til Aalborg, er vejen sværere. Så er der en reel risiko for, at vi ikke kommer i semifinalen, for Kolding er et bundrutineret hold, siger han videre.


Så summa summarum – BSV satser på at afgøre sagerne ved førstkommende lejlighed.


- Der er ingen grund til at trække pinen, og alt andet lige er vores chancer størst hjemme mod Aalborg. Men det er to gode hold, vi skal møde, og efter resultaterne i denne runde, er puljen helt åben igen, siger Nikolaj Jacobsen.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv