Nyheder

Ny assistent til Viborg

Skrevet af Jesper Harborg, tor, 04/26/2012 - 14:14
Foto: Viborg HK

Viborg HK har fundet en assistenttræner til dameholdet i egne rækker. Mads Møller, der efter denne sæson indstiller sin aktive karriere på klubbens herrehold, skal i den kommende sæson assistere cheftræner Martin Albertsen.


31-årige Mads Møller er ikke et ubeskrevet blad som træner. Sideløbende med sin aktive karriere har han høstet trænererfaring i flere klubber og på flere niveauer. Han har blandt andet været spillende assistenttræner for Ikast i herrernes 1. division, og i denne sæson er han træner for Viborg HK's 3. divisions herrer, ligesom han studerer på Viborg HK's Elitetræneruddannelse. Ved siden af jobbet på dameholdet skal Mads Møller fungere som cheftræner for Viborg HK's U-18 herrer.


Sportschef Susanne Munk Wilbek glæder sig over aftalen med Mads Møller. Hun ser den nu forhenværende playmaker som et stort trænertalent.


- Mads Møller er en træner, som vi har store forventninger til i fremtiden, og vi tror på, at han og Martin Albertsen kommer til at udgøre et rigtig godt makkerpar. Martin har leveret et fantastisk og hårdt stykke arbejde med at indføre sit eget koncept og tage dameholdet i en ny og positiv retning. Nu mener vi, timingen er rigtig til at udvide teamet omkring holdet og give ham noget mere støtte. I Mads Møller får Martin en ung og ambitiøs assistenttræner med en skarp håndboldhjerne, der kan give ham taktisk med- og modspil og aflaste ham i opgaver omkring træning og kamp. For Mads' vedkommende er det her også en god mulighed for at spille bold op ad en visionær cheftræner som et led i hans faglige udvikling. Så vi ser et stærkt makkerpar og en god forstærkning af dameholdet med denne aftale, udtaler Susanne Munk Wilbek.


Mads Møller ser frem til at indlede det nye samarbejde.


- Det var et tilbud, som jeg ikke kunne sige nej til. Det bliver rigtig spændende at se, om jeg kan være med til at flytte lidt på et af de bedste damehold i verden. Martin er chefen, og jeg ser frem til at prøve at understøtte ham hele vejen i det arbejde, han laver. Jeg er sikker på, at jeg kan lære meget af ham, og forhåbentlig kan jeg også give noget den anden vej, siger Mads Møller.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv