Nyheder

Ny streg til Skanderborg

Skrevet af Jesper Harborg, tor, 05/24/2012 - 10:32

Skanderborg Håndbold henter en ny stregspiller til truppen. Kenneth Peters er udset til at skulle lukke hullet på stregen og i forsvaret efter Benjamin Jakobsen, der for kort tid siden blev hentet til BSV. Den 32 årige stregspiller skifter til Skanderborg Håndbold fra ligakollegaen Sønderjyske.


- Vi er meget glade for, at vi hurtigt har fået fundet en spiller til at lukke hullet efter Benjamin. Vi havde som klar første prioritet, at vi skulle finde en spiller som kunne dække op sammen med Kasper Povlsgaard i midterforsvaret. Det er jeg sikker på, at vi har fundet, da Kenneth Peters tidligere i karrieren dækkede op med netop Povlsgaard, i deres fælles fortid i Mors/Thy. De havde et rigtigt fint samarbejde deroppe, og jeg er meget tryg ved, at det samarbejde også kommer til at fungere i Skanderborg. Kenneth Peters er en gennem rutineret spiller, der bliver truppens ældste spiller, og som står foran sin 10. sæson i den danske herreliga. Den rutine får vi brug for, og vi får samtidigt tilført en lidt anderledes type angrebsspiller på stregen, siger Skanderborgs sportschef Jesper Koch i en pressemeddelelse.


Kenneth Peters selv er begejstret for aftalen.


- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte i Skanderborg efter ferien. Det er en ønske klub for mig, hvor jeg bliver genforenet med mange af mine rigtigt gode venner fra Mors/Thy tiden. Skanderborg spiller noget dejligt positivt håndbold og det er en klub, som jeg kun hører gode ting om. Jeg får en rolle som en af de ældste på holdet sammen med Kasper Povlsgaard, og jeg er sikker på, at vi sammen nok skal holde de mange unge knægte i ørerne, siger han.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv