Nyheder

Odder henter streg

Skrevet af Thomas, lør, 06/23/2012 - 09:25
Foto: Odder Håndbold

Odder Håndold har hentet stregspilleren Steffan Nielsen i SønderjyskE Håndbold på en et-årig kontrakt med Odder Håndbold.


- Vi er glade for, at Steffan har sagt ja til at spille hos os. Steffan har i de sidste par sæsoner udviklet sig meget i Sønderjyske. Steffan er udover at være en god stregspiller, en holdspiller og en arbejdsmand, som altid kommer til træning med smil og lysten til at yde 100 pct. for at blive så god som muligt. Med Steffan i truppen er vi oppe med tre stregspiller. Dette er et ønske vi har for alle pladser, udtaler sportschef Lars Borg.


- Jeg flytter til sommer op til min kæreste i Århus, og er rigtig glad for, at Odder har henvendt sig. Jeg har haft nogle fantastiske og udviklende år i SønderjyskE, og glæder mig nu til at prøve noget nyt. Jeg synes, Odder er en interessant klub, og de har gang i noget rigtig spændende, som jeg gerne vil og kan bidrage til. Derudover ved jeg, at der er en rigtig god stemning og kultur i klubben og jeg glæder mig meget til at komme i gang, siger Steffan Nielsen.

 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv