Nyheder

Odder: Positivt og lidt skuffende

Skrevet af Jesper Harborg, ons, 04/25/2012 - 10:19
Foto: Odder Håndbold

I fire kampe har Odder Håndbold prøvet at spise kirsebær med nogle af de store drenge fra ligaen i kvalifikationsspillet, og i alle fire kampe har 1. divisionsholdet lidt nederlag. Men på baggrund af kampenes forløb og truppens generelle tilstand er træner Flemming Jørgensens evaluering af forløbet ikke negativt præget.


- Vi har fået positive overraskelser og en lille smule skuffelse, siger han til håndbold.dk.


- Det positive er, at vi har formået i stort set hver kamp at have en chance for at vinde. Mod Nordsjælland kæmpede vi os tilbage og havde en god chance, indtil Morten Jørgensen sprang akillessenen, da vi kun var bagud med ét mål. Mod SønderjyskE havde vi ingen keeper, men reserven tog alt, og hvis vi ikke havde brændt nogle kæmpe chancer lige op til pausen, kunne vi have gået til pause med en føring. Mod Skive havde vi også en mulighed. Så ud fra det synspunkt er vi positivt overraskede, fortæller Flemming Jørgensen.


- De små skuffelser går på, at vi netop har haft mulighederne, men vi har ikke udnyttet dem. På liganiveau skal man bare tage de chancer, man får, ellers taber man. Det er det, vi har lært, siger Odder-træneren.


De fire nederlag skal også ses i lyset af, at den trup, Odder lagde ud med i 1. division efter sommerferien sidste år, er smuldret en smule.


- Da vi startede med at tilrettelægge sæsonen, havde vi profiler som Søren Stoklund, vores topscorer, Morten Dueholm, Morten Jørgensen, Aqqaluk Sørensen, Jeppe Viinberg – alle vigtige brikker for os. Ingen af dem har været med i kval-spillet. På den baggrund synes vi, at vi er sluppet rigtig godt fra det. Og jeg kan sige dig, at de spillere, vi har i truppen nu, de kæmper til hver eneste træning og i hver eneste kamp med de ressourcer, de har. Men vi er flade på ressourcerne nu. De mange kampe er hård kost for os, siger Flemming Jørgensen.


I aften skal Odder op mod Nordsjælland på udebane, og østjyderne har ikke tænkt sig at lægge sig ned.


- Vi går frisk ind til den. De gode ved mange kampe på kort tid er, at man kan viske tavlen ren efter hver kamp, for så er der kun tre dage til den næste. Vi er velvidende om, at Koch har en knæskade, og at Nordsjælland i det hele taget har nogle skader. Det har vi også haft. Jeg tror på en god kamp. Nordsjælland er et godt hold, men de har ligesom to lag af spillere, og når de må undvære nogen fra det øverste lag, tror vi på, at vi kan matche dem, siger Flemming Jørgensen.


Kampen mellem Nordsjælland og Odder spilles i aften kl. 19 i Helsingør-hallen.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv