Nyheder

Rokade i Ribe-Esbjerg HH

Skrevet af Thomas, man, 06/11/2012 - 09:52
Foto: Ribe-Esbjerg HH

Sune Agerschou har opsagt jobbet som direktør i Ribe-Esbjerg HH med udgangen af juni 2012 og fortsætter fremefter som sportslig koordinator – herunder ligger ledelsesopgaven i forhold til ligaholdet. Baggrunden er en længerevarende sygdomsperiode, der har rod i den piskesmældslignende ulykke, der stoppede Sune Agerschous håndboldkarriere i 2010. Det oplyser klubben.


- Jeg må erkende, at jeg nu skal passe på helbredet meget intensivt fremover - jeg skal passe meget bedre på mig selv end der er mulighed for som direktør, hvor man er på i døgnets 24 timer, siger Sune Agerschou og  fortæller, at han har brug for over de kommende måneder at få tid til at få den fulde arbejdskapacitet tilbage.


- Jeg er hele tiden blevet bakket op i REHH - og jeg er glad for at bestyrelsen nu tilpasser organisationen, så jeg fortsat kan være end del af det, der engagerer mig allermest.


- Sune er kulturbærer, en ildsjæl og en nøgleperson i REHH, siger bestyrelsesformand Lars Lundgaard og fortsætter:

 

- Vi glæder os over, at Sune fortsat leder ligaholdet – vi kan ikke få en bedre til det.


Formanden tilføjer, at REHH inden sommerferien har den administrative organisering på plads for næste sæson, idet man er ved at indgå aftale med den kommende direktør, der skal indgå i tæt samarbejde med Sune Agerschou og den øvrige organisation.
 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv