Nyheder

Skive har herretrænere på plads

Skrevet af Thomas, fre, 06/08/2012 - 11:06
Foto: Sportsagency

Skive fH har indgået en to-årig aftale med 26-årige Simon Sørensen, som skal være træner for klubbens herrehold i 1. division sammen med Kurt Nielsen, som fortsætter som træner i klubben. Simon Sørensen kommer oprindeligt fra Bjerringbro FH, men har nu i 4 år været tilknyttet Aalborg Håndbold, hvor han har trænet både U16, U18 samt Aalborg Håndbolds 2.hold i 2. division. Trods sin unge alder har Simon mange års trænererfaring af ungdomshold på øverste niveau, oplyser Sive fH.

 

Og Simon Sørensen ser meget frem til at komme i gang med jobbet i Skive fH.

 

- Det bliver enormt spændende og udfordrende at komme til at arbejde med spillerne i Skive fH, samt i samarbejde med Kurt og spillerne forsøge at vinde så mange kampe som muligt i en god 1.division. Der er mange unge talenter på holdet, som kan udvikles yderligere og en god flok med rutine til at hjælpe de unge spillere, og det glæder jeg mig meget til at komme i gang med. Derudover ser jeg også store personlige udviklingsmuligheder i trænersamarbejdet med Kurt Nielsen, som har en enorm erfaring fra et helt liv med håndbold, fortæller Simon Sørensen.

 

Også Kurt Nielsen ser også frem til samarbejdet.


- Jeg glæder mig til samarbejdet med Simon. Han er en ung og meget lovende træner, som til trods for sin alder allerede har leveret resultater i sit trænervirke. Jeg er glad for at få muligheden for at arbejde sammen med Simon, så vi kan udvikle holdet yderligere i den kommende sæson, udtaler Kurt Nielsen - og der lyder ligende positive toner fra klubben.

 

- Vi har i Simon fundet en ”coming man” i dansk håndbold, og vi er sikker på han i samarbejde med Kurt Nielsen vil bidrage med masser af inspiration og energi til det fremadrettede arbejde. Vi ser masser af potentiale i Simon, og vi er ikke i tvivl om hans kvaliteter til trods for hans unge alder. Vi glæder os til at nyde godt af dette samt bidrage til hans videre udvikling som træner. Derudover er vi også meget tilfredse med, at Kurt Nielsen fortsætter som træner i klubben, og derved danner makkerpar med Simon i den kommende sæson, fortæller bestyrelsesformand Mogens Garder.

 

Udover trænergerningen påbegynder Simon Sørensen til sommer sit sidste år på cand.scient. i idræt på Aalborg Universitet med speciale indenfor træningsfysiologi, træningsplanlægning, coaching og projektledelse, hvor håndbolden også er omdrejningspunktet.

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv