Nyheder

TMS jagter forstærkninger

Skrevet af Thomas, ons, 05/16/2012 - 12:02
Foto: TMS, Ringsted

TMS Ringsted spiller i den bedste række i næste sæson, men klubben erkender, at det kan blive nødvendigt med forstærkninger, hvis det skal blive til mere end en enkelt sæson i ligaen.

 

- Min personlige mening er, at det skal være folk, der kan forstærke os, vi skal have - hvis nogen. Ikke til bredden. Jeg mener, at vores bredde er bred nok. Mit ønske er tre spillere, der kan forstærke os direkte - men jeg har hverken navne eller pladser specifikt i tankerne, siger sportschef Jes Christensen til DAGBLADET og fortæller, at man afventer, hvad bestyrelsen kommer op med, før ønskerne bliver mere konkrete.

 

TMS mangler en stregspiller og et par bagspillere til en trup, der eller er lavet med henblik på en sæson mere i 1. division.

 

- Men da vi lukkede aftalerne, var det jo på en tid, hvor vi lå til endnu en sæson i 1. division. Nu er det Ligaen, og det er altså noget hårdere, og så snakker jeg og trænerne selvfølgelig om, hvad vi kunne tænkes at mangle for at kunne klare os godt. Det kan være, at vi ikke har råd til noget, og så klarer vi os med dem, vi har. De har jo trods alt lige slået Skive over tre kampe. De fik 16 point i Ligaen og gjorde de fint, selv om de altså endte med kun at få en enkelt sæson, siger Jes Christensen til DAGBLADET.

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv