Nyheder

Toft: Vi har et af verdens bedste forsvar

Skrevet af Jesper Harborg, fre, 06/01/2012 - 12:27
Foto: Sportsagency

Man skal ikke forvente, at returkampen mellem AG København og Bjerringbro-Silkeborg bliver en ren sommerkamp, selv om AG vandt den første kamp i finaleserien med 30-19 og dermed reelt har sikret sig guldet. Københavnerne vil ikke gå på ferie, før sidste bold er endegyldigt kastet.


- Jamen, vi vil jo vinde alle kampe, siger René Toft Hansen til håndbold.dk.


- Vi gider ikke tabe til BSV, vi har aldrig tabt til dem før, så hvorfor skulle vi gå hen og gøre det nu. Og det er altid sjovere at fejre et mesterskab, når man har vundet. Så vi går benhårdt efter at vinde den kamp også. Og vi kan godt vinde stort, for jeg synes, vi er et klart bedre mandskab end BSV, mener stregspilleren.


Opskriften på AG's succes lå i en ultra stærk defensiv i den første finalekamp, og deri ligger også nøglen til sejr i den anden.


- Vi skal stå godt i forsvaret og så løbe med dem. Det må være det rigtige, det er det mod alle andre modstandere. Vi har et knaldgodt forsvar, et af verdens bedste, og det viser vi også i den første kamp i store perioder. Så vi skal have forsvaret til at fungere, og så løbe med dem, siger René Toft.


- Jeg er i hvert fald klar. Det er min sidste kamp på dansk grund i denne omgang, så jeg er klar til at give den gas, siger landsholdsspilleren, der efter sommerpausen skifter til THW Kiel – der tog Champions League-guldet i sidste weekends Final4-stævne i Köln, hvor AG vandt bronze.


Og René Toft indrømmer, at han formentlig vil løbe på banen med særlige følelser i kroppen lørdag.


- Det bliver lidt specielt. Det gør det. Det er nok ikke helt gået op for mig endnu, men jeg glæder mig også til nye udfordringer. Men nu vil jeg lige gøre den kamp på lørdag færdig, og så er jeg klar til Tyskland, siger han.

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv