Nyheder

TV2 mister EM-slutrunder

Skrevet af Thomas, tor, 06/28/2012 - 10:09
Foto: Sportsagency

TV2 har sidder tungt på EM i håndbold for både herrer og damer, men i 2016 og 2018 bliver det anderledes. Modern Times Group (MTG), der stå bag blandt Viasat og har en halvpart i TV2 Sport, har nemlig overbudt TV2 og andre i kampen om at vise de populære slutrunder.

 

Ændringer betyder, at det for rigtig mange danskere vil blive dyrere at se EM-slutrunderne, da det kræver adgang, i hvert fald som tingene ser ud ud, til Viasats programpakke. Det betyder eksempelvis, at folk med en almindelige stueantenne eller Canal Digital-kunderne ikke vil kunne se de pågældende slutrunder.

 

Viasats' Sportschef Peter Nørrelund glæder sig over nu at have føjet håndbolden til porteføljen, siger han til Ritzau.


- Håndbold er en yderst populær tv-sport i de skandinaviske lande, og jeg er sikker på, at vi også indenfor den­ne sportsgren vil lave en suveræn tv-dækning af slutrunderne og kvalifika­tionskampene, siger Nørrelund i en pressemeddelelse.

 

Ud over at have erhvervet rettighederne til at vise slutrunderne i 2016 og 2018, så har MTG også fået rettighe­derne til at vise kampe fra kvalifikationsspillet til EM-turneringerne i 2014, 2016 og 2018.


 

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv