Nyheder

Tvis snød Kolding for bronzen

Skrevet af Johan Strange, ons, 05/30/2012 - 21:27

Team Tvis Holstebro kronede en stor sæson med samlet at vinde kampene om bronzemedaljer, da KIF Kolding i returen blev besejret med 23-21.

 

Det første opgør blev spillet på Holstebros hjemmebane Gråkjær Arena og sluttede 21-21 efter en dramatisk affære. Her til aften var der dømt returopgør i TreFor Arena og dét blev absolut ikke mindre tæt og spændende.

 

De to fulgtes ad gennem stort set hele kampen og indledningsvist blev der nærmest byttet mål. Op mod halvlegsfløjtet fik hjemmeholdet KIF Kolding etableret sig et lille forspring og var i flere omgange foran med to mål, men TTH ville det anderledes og fik kæmpet sig på 12-12, bl.a. på to scoringer af unge Michael Damgaard.

 

Tvis-mandskabet fortsatte i begyndelsen af 2. halvleg hvor de slap i slutningen af 1. Hermed var det gæsternes tur til at være i førertrøjen og koldingernserne var konstant et lille skridt bagefter. Det lignede en afgørelse da fløjen Thomas Skoglund bragte udeholdet på 21-18 med fem et halvt minut tilbage af opgøret. Men hvis der er et hold i dansk håndbold man aldrig nogensinde må tillade sig at afskrive er det KIF Kolding - og bare tre minutter senere bragte Anders Oechsler balance i regnskabet med sin scoring til 21-21. Efterfølgende var der stillingskrig helt frem mod kampens afslutning, hvor det for alvor gik hedt for sig.

 

Men koldingenserne formåede ikke at drage fordel af hjemmebanen og med under tyve sekunder igen satte Tvis' Morten Nyberg bolden i kassen til 22-21. Kolding forlangte time-out, men fik ikke scoret efterfølgende og det gav Jacob Green pladsen til at hamre sidste søm i KIF-kisten.

 

23-21 til Team Tvis Holstebro og hermed kan klubben runde en særdeles flot sæson af med en 3. plads og et sæt bronzemedaljer. 

 

Kampen i tal:
KIF Kolding - Team Tvis Holstebro 21-23 (12-12)
KIF: Simon E. Jensen og Rasmus Jensen 5, Lars Christiansen og Anders Oechsler 3, Lukas Karlsson 2, Bo Spellerberg, Lasse Boesen og Frederik Børm 1
TTH: Michael Damgaard 5, Mads Christiansen 4, Jacob Green Jensen 3, Søren Hansen, Søren Tau og Morten Nyberg 2, Dennis Jeppesen, Thomas Skoglund og Patrick Wiesmach 1
Udvisninger: KIF 2, TTH 0

Øvrige nyheder

Øvrige nyheder

Arkiv

Nyhedsarkiv